PENTRU PAHARE 1.Pișcoturi 2. 250g mascarpone 250g brânza de vaci 100g zahăr 50 ml lapte 70 ml suc de mere 800g Apfelmus 100g Preiselbeerkompott 1 mar roșu tăiat felii Kakao. 3.Se amestecă mascarpone,brânza de vaci,laptele și zaharul spumă. Pișcoturile se rup si se aseaza in pahar,se insiropeaza cu suc de mere.Peste se adauga Apfelmus ,cremă de mascarpone și Preiselbeerkompott.Se repetă pana se umple paharul.Se dă la frigider pt 30 min. Se decorează cu kakao si mere. Poftă bună!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.